Friday, August 12, 2011

ramadhan 12 ~ bile la eden nak pandai tatabahasa ompotuih niy??

assalamualaikum

entry ringkas!!!
rinsgkas kowt


nak cerita bile assignment kami
for english academic
sub languange study
atau lebih mudah nak faham grammar
kami
berkenaan 
*tenses*


ok
rasenye bagi semua student kat malaysia
especially yang melayu
*bukan niat nak bias or what*
memang ada sikit prob lao bab2 grammar ni kan
tambah2 bab
past tense, present tense dan adik beradik nye kan
betol tak??


maka
hmmmm
nape jadi macam ni ek
padahal grammar niy
rasenye
actually bukan rase lagi
diajar sejak kita darjah satu lagi
jadi setiap orang tu MESTI 
belajar grammar selama 11 tahun
tu yang wajib la
lao ad yang sambung belajar lagi
lagi banyak taon kan
NAPE kite niy xpenah-penah nak pandai
tatabahasa omputih niy


confuse betol
sama ada kita niy belajar nak pandai
atau 
kita sekadar belajar untuk past exam
salah sape??

EDEN PON NDAK TAO LA!!


iklan cap kapak ::
bile la keje aku nak siap lao asyik dok online ja






1 comment:

cik aja si budak nakal said...

aku jadi xpaham,,ape motif entry niy sebenarnye,,ahahahah