Friday, August 19, 2011

ramadhan 19 ~ sape kate belated birthday xboleh sambut!!!!

assalamualaikum
ape kabar korang-korang 
sori da lama xmengaktifkan diri dengan blog
konon0konon nya aja sibuk dengan asingment
hehehe
basic la kan
cuti dah dekat
student ipg macam tu la
nak cuti mesti ada asignmen
lao xda assignmen makne nye exam

tapi bukan cerita tu yang aja nk cerita ari ni
ok
kat sini aja nak buat special entry untuk birthday girl yang amat comel dahsyat
.
..
....
aja nk wish a very HAPPY BIRTHDAY kat my really good friend
anis syuhada adnan
baru aja sedar
upenya aja xde gambar dengan anis
ape punya kawan la kan
btw,,temkiu pada blog sahabat aja la
sebab gambar nit diambil teros "live"
dari eruzu.blogspot.com
anis yang pakai tudung purple!!!

dear so sorry sebab hamba tak ingat birthday kamoo
malah tak beli apa-apa pun
just a wish
tu pown yang da belated
"don't take pancreas ek"

kat sini gak nak ucapkan
ribuan terima kasih pada
kawan aja "the power of 8+1"
terutamanya
penaja utama
mihun goreng sempena
birthday party anis semalam
eruzu dengan fizah
amat sedap
tapi saya da full mase tu sebab tu tak makan banyak sangat

iklan cap kapak:: letih nya shopim baju raye ari niy
korang punye baju raye kale ape???
tadi aja beli warna merah!!!
awesome la
mentang minat merah sekarang..hahaha :)))

6 comments:

pWinCesS ErUzU LiYaNa said...

nnti kita masak untuk bezday zah plak,,kita kan ramai chef..hehehe

cik aja si budak nakal said...

hoho,,insyAllah,,,,tapi kucing kena ado jugop,,,baru la besh~~~~~

pWinCesS ErUzU LiYaNa said...

hahahhaha,,kucing 2 aku serah ko mu,,ak handle bhagian lain deh,,heee

cik aja si budak nakal said...

aish,,,,buke mu hak nop amek bhgie 2,,,,mu oyp ai 2,,,,ak nop tulum2 jah,,,buke ak pndai pom,,,ahahhaha :))

pWinCesS ErUzU LiYaNa said...

aku bhgian tepun ko air ko bulish la,,bab kucing aku v ko pencinta kucin la,hhaa

cik aja si budak nakal said...

ahahha,,,ak bulish sangt la kalu g2 gak,,tapi tiop lana jah,,,kalu wak ngoti