Saturday, September 17, 2011

entry "pertama"

assalamualaikum w.b.t.
lama sangat rasa nya aja tak post entry baru
maaf sangat2 
di atas kesibukan yang tak dapat dielakkan
maka masa lapang sekarang terpaksa diisi dengan buat esemen
dah tak boleh nak online selalu

tapi alhamdulillah
hampir semua esemen aja dah dihantar
kalau tengok masa dan ketika sekarang hanya tinggal 2 SAHAJA 
lagi esemen yang belum dihantar

ok
2 SAHAJA maybe pada korang 2 tu banyak
tapi bagi kami
pelajar2 IPg
 2 AMAT SEDIKIT
yala
kalau ditambah dan ditolak 
lebih kurang la kan
ada 12 esemen kesemuanya
dan semua nak kena hantar pada masa yang hampir sama
beza pula dalam sehari dua hari gitu ja
jadi acceptable la kan

tapi so sorry my fellow friend
aja da kena pen-off sekarang
maybe next post akan ada isi dan cerita yng lebih menarik
so 
STAY TUNED 
naaaaaa

iklan cap kapak :: mana la nak cari idea nk tulis blog niy
mentang2 da lama x memblogkan diri
aja da xtao nk tulis pa  :)


aci lagi ka letak gambar raya
kira aci la kan
bulan syawal tak habes lagi
:)

1 comment: