Saturday, October 8, 2011

rasa putus cinta?????


ahahhaa
hebat kan soalan kat ats tu
actually tu la kate-kate 
seorang hamba Allah
yang perlu dicover
 secara private and confidential identitinya

ok rase macam mana ek kalao putus chenta
frust kowt!!!

sebenarnya aja pown tatao la rasa nya macam mana
jatoh chenta pown mase zaman kanak-kanak ribena
inikan pulak nak komen pasal putus chenta

yang aja tao
dari observation la kan
hmmm
mula-mula sekali
kalao yang selama ni 
asyik spend masa ngan bf mereka
tapi bila da CLASH
kawan la yang jadi tempat dorang spend time sekarang


ada jugak yang 
xsampai 2 hari CLASH
da mula cari len
mula usha-usha 
abang-abang ensem, bergaya

entah la 
serius aja tatao nak komen
rasenye
bab ni la yang aja paling tak pandai nak bagi jawapan
mendengar tu boleh la
tapi
lao nak cakap2 niy
aish 
FAILED

iklan cap kapak ::
hmmm pada aja senang ja

Jgn mendahului-Nya dgn mnetapkan sseorg itu adalah jodohmu, sebelum ijab kabul, dia bukan siapa. Andai dialah jodohmu yg tertulis di Lauh Mahfuzh, Allah pasti akan menanamkn rasa cinta dlm hatimu & hatinya, itu Janji Allah. Akan tetapi, selagi kamu tdk diikat oleh ikatan yg Halal, slama itu jgn mubazirkan perasaanmu. Juga jangan melampaui batas yg telah Allah tetapkan.. ^_^

aja pegang yang ni ja selama niy
mungkin dia bukan jodoh terbaik untuk kita

:)
jangan sdey2 tao
keep going with ur life
try again and smile again!!


2 comments:

~ SYAWAL FITRAH ~ said...

waaaa! mmg membantu sedikit sebanyak ni~ *tenkiu kat pencetus idea 2, kem salam kat dia ea.. ckp kt dia jgn sedih2~

cik aja si budak nakal said...

no biggie,,,nanti aja bgtao,, :0