Saturday, November 12, 2011

pasal lagu blog pon nak gaduh ke

assalamualaikum semua
tengah panas niy sebenar
bukan sebab marah kat orang yer
panas dengan cuaca
bayangkan pada saat entry ni ditaip dengan penuh kepanasan
bilik aja rase cam berbahang
effect global warming gamaknye kan
hahhaha
saintifik gile alasan aku

pape pn nak cerite niy
ada seorang sahabat telah mencuri lagu aja
*lagu aja walaupun bukan aja yg compose lagu 2*
jangan buat konklusi dulu
mey aja cite satu

semalam kan lepas jak exam bm 1 
kami 2 orang buat marathon drama korea HEARTSTRING
drama yang sama tapi lappy masing2
lepas dah habes melayan drama yang ada 15 episod 2
masing2 pon mula mengomen pasal da drama
cam cite melayu la
penGhujung yang dapat di agak dari awal 

macam2 tapi yang menarik sikit ialah lagu OST paling best
disebabkan drama 2 lebih kurang drama musikal
macam HIGH SCHOOL MUSICAL kat disney channel 2
kejap2 lagu,,,then lagu lagi
amat banyak lagu yang jadi halwa telinga kami
maka masing2 ada lagu pilihan sendiri
skema punye ayat

dye aka sahabat aja 2 suke lagu
to love me by park shin hye
aja plak
suke lagu star by minhyuk CN Blue

alih2
sahabatku yang kiut niy da buat lagu fav aja jadi lagu blog dye,,,
tengok gambo kat atas 2
ada bukti niy


hahahha
pe barang amek lagu aja
tapi no biggie la kan
lagu je pown

ikaln cap kapak :: 
nak layan cite korea lagi ok ka ??
hah
anime best ke???
some of my frens kate anime niy best daro drama korea
boley percaye ke??
ANY SUGGESTION ANIME YANG BEST TAK!!!!


STAR by KANG MINHYUK




2 comments:

Fatin said...

hahahahhahahhaahhahahhahahahahahahahhahahahhahhahahahhahahh!!!!! hanya mampu ketawa jak. hahahhahhahaha!!!!

cik aja si budak nakal said...

ko jeles la 2,,,hahhahahha