Thursday, April 5, 2012

bahana ber BIG ~~ tapi aku tak kesah la

assalamualaikum semua..kembali lagi mencurah rasa hati kat my lovely bloggy..ok..mesti nak tao cite BIG..hmm..maap ye..aja belum dapat gambar yang diambik mase BIG 2..al maklum..phone tak bawak..kamera pulak mane la aja ade...so menumpang kamera orang jak la..insyAllah nanti aja buat satu entry khas pasal BIG ok..

nak cite hari ni bukan pasal BIG tapi pasal bahana BIG..al maklum..aktiviti BIG niy kebanyakkan nya berkaitan dengan berjemur.. dari darat ke aktiviti air..semua nak kene berjemur..maka kulit pun ape lagi..SUNBURN la..hahah..memang aku niy mat saleh pon kan...amat bergembira nak berjemur..habis kulit yang memang terkenal dengan putih hitam manis niy..dah jadi macam akak-akak negro..ups..tak marah ek..nak cite jew..tapi no hal lah rasenye..pengalaman yang dapat tu macam amat berbaloi kalau setakat sunburn sikit..bukan xley jadi itam manis balik kan~~ amat bangga dengan kulit hitam manis ku


pesanan penaja :: macam mana nak tido malam niy..semalam tido dari 9 malam sampai 7 pagi..tgah hari niy sambung lagi sampai pukul 4..serius...aku mengantuk lagi ni..sawan tido agaknya aku niy kan~~

2 comments:

Uncle Jonni said...

hakhakhak.. ni bukan tido nih... tapi pengsan...

huhuhu...

cik aja si budak nakal said...

uncle joni,,,memang pengsan pon,,heheheh