Friday, April 6, 2012

titanic 3D itu movie mesti tonton

assalamualaikum..aktiviti aku hari ini..hahaha...aktiviti manusia tak de keje..survey kedai buku ngan tengok wayang..al maklum kami baru dapat baucar buku..jangan tanya kenapa lambat dapat..sebab aku sendiri masih tertanya-tanya persoalan itu..hahah..yang penting..baucar buku aku dapat..elaun buku pon aku dapat..hahha..

ok..bukan nak cite pasal baucar buku for this entry sebabnya walao aku dah survey semua kedai buku kat jitra niy..manusia ipda ramai sangat..aku dah tak sanggup nak menyemakkan kedai buku tu..jadi kami-kami nak pergi aloq setar esok..konon2 macam AS tu kedai bukunya lebih banyak pilihan..entah..aku pon tak tao..

niy cite sebenarnya ~~ kenape korang kene ke panggung nonton TITANIC 3D~~

orite mesti ada yang akan kate..cite dah banyak kali tengok..kat tv bersepah..tapi aku amat mensuggestkan korang pergi lagi nonton cite ni kat panggung..macam biasa kesan 3D niy..lebih live..bagai boleh sentuh2..tambah feel lagi rase macam makan semeja dengan lionardo di caprio..berjalan atas dek kapal dengan kate winslet..bile lagi nak try..inilah mase nye...lagipon..aku dengar tayangan kali ni kejap je..entah betoi tak atau sekadar gempak sahaja..


jadi sape yang boring weekend2 niy kan..silalah ke panggung berdekatan...hahahha...dah macam anak james cameron je aku niy...siap tolong promote movie ni lagi~~ untuk menghabiskan 3 jam dalam panggung tu aku bagi 5 out 5 star untuk cite zaman jepon yang kalau nonton hari ini masih menyebabkan aku mengogoi dalam panggung




2 comments:

Uncle Jonni said...

hmmm... aku pulak belum pernah tgk cerita ini.... walau sekali pun..

huhuhu...

cik aja si budak nakal said...

@uncle joni,,,p la tngok,,,konpem tak nyesal,,,