Friday, May 4, 2012

awak suka saya tak ?? a must read novel> percayalah!!

assalamualaikum..lama tak post entry tengah-tengah malam kan...heheh...kembali kepada jadual lama...musim bersengkang mata...stay up sampai pagi buta..al maklum...study week..tapi jangan bimbang..aku tak study pekebenda pon lagi..tapi aku masih membaca...membaca novel setebal 1056 muka surat dengan tekun dan tawadduk..sehari semalam..habis aku bace..sila ucap tahniah ok..buat manusia macam aku yang dah lama tinggalkan hobi baca novel niy..masa yang diambil amat cepat tao...tak caye korang try test bace sendiri..


awak suka saya tak ?
by : melur jelita
"dengan kasih sayang Allah, tiada yang mustahil"

buat yang tak bace novel tacim2 jiwang2..tak payah risau,,novel ini bukan cite pasal love je..konklusi aku boley buat..amat rugi kalau tak baca..lao ayat aku selalu bagi kat kawan2 aku..hilang satu nikmat hidup..terlepas nikmat membaca novel yang amat hebat karyanya..tambah2 pulak banyak elemen islamik yang diadun dengan sebati dalam cite niy..hinggakan aku yang membaca turut banyak menimba ilmu baru tentang agama aku..malu pun ada jugak..hero nya mualaf..tapi aku rasa mendalamnya pengetahuan dia tentang islam mengalahkan aku~

apa tunggu lgi..walau aku bace ni pon dah terlambat dari orang lain...aku tak kesah..janji lepas niy aku nak beli novel niy..almaklum novel aku bace sekarang novel pinjam dengan budak satu course dengan aku..

pesanan penaja :: lepas ni nak pasang azam..nak cari incik hubby macam muhammad hilman yong abdullah..tak same banyak pun xpe janji kuat pegangan agama..rupa macam korea-inggeris bagai aku tak kesah sangat..nak bace quran before tidur jugak..macam tenang amat hidup kalau aku amalkan..insyAllah


2 comments:

EruzuLiyana said...

bila la ak nk abes bc novel ni?haha

cik aja si budak nakal said...

selaluh zu,,,aku hbs bace shari smlm ja,,,,meta amat,,,,percayalah~~